Het internet verovert de apotheekmarkt. Om Fildena-pillen te vinden die u nodig heeft, hoeft u niet langer naar de apotheek te gaan – zoek en boek Fildena-tabletten gewoon online. Sommige bronnen maken ons leven echt gemakkelijker en helpen ons tijd en geld te besparen.

Apotheek Het Baken (CSAT: 4.3)

Bedankt voor deze waardering, Dick! We blijven onze dienstverlening continue verbeteren. Mocht u suggesties hebben, laat het ons gerust weten.

Patiënten staan niet centraal. Er wordt geen privacy geboden. Simpele herhaal-recepten gaan fout. Voorgeschreven medicatie kan maar zo worden gewijzigd of verwijderd zonder overleg met arts/patiënt. Gebrek aan advies op maat.
Heb je twee gaasjes nodig? Trek je portemonnee maar, je kunt alleen een doos afnemen.
Spreek je geen Nederlands, dan kun je hier wel terecht. Dus toch nog één ster.

Neighborhood Pharmacy Almelo BV (CSAT: 4.9)

Ontzettend fijn geholpen. Ik was op zoek naar iets voor mijn gezicht, die in deze tijd van het jaar (warm – koud) erg lastig is. Mevrouw was huidtherapeut (student?) en kon me veel vertellen over ingrediënten en wat goed is voor mijn huid! Ga hier zeker vaker komen!

Vriendelijke service en ruime openingstijden. Een apotheek van deze tijd!

Groot assortiment en ruime openingstijden (vroeg geopend!)

Service Apotheek Acacia Almelo (CSAT: 4.3)

Ondanks dat duidelijk op het herhaaltecept stond en in mijn geschiedenis staat dat ik een merk medicijn slik, gaven ze me toch een namaakproduct. Een foutje kan gebeuren maar vervelend dat ik ervoor op moet opdraaien omdat ik 2 keer wmg kosten moest betalen, voor de onjuiste en voor het daarna juist bestelde medicijn.

Ontzettend prettig personeel wat uit zichzelf met je meedenkt, zal hier zeker nog een keer terugkomen! Bedankt voor de snelle hulp!

Eindelijk een wat modernere look voor een apotheek. Helaas was het personeel erg traag.

Eerste bezoek aan nieuwe locatie. Het ziet er prachtig uit

Apotheek Aalderink (CSAT: 4.6)

Wij zijn zeer tevreden over deze apotheek .. Al meer 23 jaar klant. Veel zien veranderen in positieve zin van het woord.. Wij voelen ons gewaardeerde patiënten.

Aanrader !!

Berry van Straten

Veel te lang moeten wachten. Ze zijn een half uur bezig per persoon. Dit heb ik nooit meegemaakt bij een apotheek. Er is maar een medewerker aanwezig die ook nog heel traag is! Deze ervaring heb ik steeds weer bij deze apotheek. Vreselijk